Zakelijk vastgoed

Bij de aankoop en verkoop van een bedrijfspand, winkelpand of bedrijventerrein kunnen wij u goed adviseren. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u bijstaan in dit vaak hectisch en soms juridisch gecompliceerd proces. Ook hebben wij veel ervaring met de splitsing van een pand, bestaand of nog te bouwen, in appartementsrechten. Wij maken in overleg met u, rekening houdend met de bestaande situatie ter plaatse, de splitsingsakte en zorgen dat er goede splitsingstekeningen gemaakt kunnen worden.

In de vastgoedmarkt moet meestal snel gehandeld worden, vaak ingegeven door fiscale motieven. Wij hebben deskundigheid op het gebied van overdrachtsbelasting en BTW (omzetbelasting), maar ook op het gebied van erf- en schenkbelasting en estate planning.

Bij de aankoop en verkoop van zakelijk vastgoed, zult u soms behoefte hebben aan onafhankelijk advies omtrent uw bedrijfsfinanciering. Daarnaast zal bij de aankoop van het onroerend goed uw financiering in een hypothecaire geldlening moeten worden vastgelegd.

Wilt u meer informatie over het splitsen van een bedrijfspand of woning in appartementsrechten, de aankoop of financiering van zakelijk vastgoed, dan kunt u altijd contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.

Wilt u eerst een offerte opvragen, neemt u dan telefonisch contact op of klik hier.