Geschiedenis notariskantoor Rosmalen

Hoffspoor Notarissen is een toegankelijk notariskantoor in Rosmalen, gemeente ’s Hertogenbosch. Ons notariskantoor is in 1982 opgericht door oud-notaris Huijbregts en is toen al gevestigd in ons huidige pand aan de Hoff van Hollantlaan 5 in Rosmalen. In 1989 is Piet Hein Peters tot notaris benoemd bij het kantoor. Pieter Heeringa is in 2000 toegetreden als notaris en heeft later ook het protocol van oud-notaris Huijbregts overgenomen. Sinds 1991 heeft het kantoor deel uitgemaakt van Huijbregts Notarissen. In 2009 hebben Piet Hein Peters en Pieter Heeringa besloten om weer als zelfstandig kantoor verder te gaan. Vanaf 1 juli 2010 is dit een feit en hebben zij samen met Yvonne Vleeshouwers het kantoor in Rosmalen voortgezet onder de nieuwe naam Hoffspoor Notarissen, met behoud van het pand in Rosmalen aan de Hoff van Hollantlaan en met behoud van alle medewerkers. Alle akten die door de Rosmalense notarissen in het verleden zijn gepasseerd en de daarbij behorende dossiers (indien niet ouder dan 10 jaar) zijn op het kantoor van Hoffspoor Notarissen aanwezig. Yvonne Vleeshouwers is per 1 maart 2012 Piet Hein Peters opgevolgd als notaris in Rosmalen, gemeente Den Bosch. Op 11 april 2022 is Rogier Stollenwerck, die al lang op ons kantoor werkzaam was, benoemd tot notaris.

De naam Hoffspoor is afgeleid van de locatie van ons kantoor, dat gelegen is tussen de Hoff van Hollantlaan en het spoor. Maar het is ook een familienaam, een naam van mensen. Want dat willen wij zijn, een notariskantoor voor mensen met hun eigen verhalen.

Hoffspoor Notarissen is een toegankelijk kantoor dat dicht bij mensen wil staan. Er is deskundigheid op het gebied van familierecht, erfrecht, estate planning, mediation, ondernemingsrecht en onroerend goed. Wij leveren dus alle diensten in de brede notariële praktijk. De deskundigheid van onze medewerkers en juristen wordt gewaarborgd door permanente educatie.

Wij zouden het erg leuk vinden u op ons kantoor te ontmoeten; loopt u gerust eens binnen of laat een berichtje achter via het informatieformulier van deze website. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend informatiegesprek en ons kantoor geeft altijd ruimte aan kunstexposities, die u kunt bezoeken. Ook als u nog informatie mist op deze site, horen wij het graag.

Bedankt voor uw belangstelling en tot ziens!