mr. R.N.T.J. (Rogier) Stollenwerck

Notaris
mr. R.N.T.J. (Rogier) Stollenwerck

Rogier heeft Nederlands recht met afstudeerrichting bedrijfsrecht in Leiden gestudeerd en heeft vervolgens notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Tijdens zijn studie notarieel recht heeft hij als werkstudent bij een groot kantoor aan de Zuidas in Amsterdam en bij een middelgroot kantoor aan de gracht in Amsterdam gewerkt. Op 11 april 2022 is Rogier beëdigd als notaris.
 
In juli 2007 is zijn carrière als kandidaat-notaris bij een middelgroot kantoor aan de gracht in Amsterdam begonnen. Rogier is begonnen op de sectie onroerend goed, welk rechtsgebied zijn specialisme is. Hij is ook lid van de specialistenvereniging NRS (Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten). In maart 2011 heeft Rogier zijn beroepsopleiding voor het notariaat van de KNB afgerond. Sinds februari 2012 is Rogier werkzaam bij Hoffspoor Notarissen, waar hij zich met name richt op het onroerend goedrecht, maar hij is zich daarnaast aan het verder ontwikkelen op de andere rechtsgebieden.
 
Verder is Rogier auteur voor ND ( Notariele Documentatie), heeft hij een jong gezin en heeft hij een druk sociaal leven en zoekt hij zijn rust en plezier op de golfbaan of tijdens zijn reizen.