mr. IJ. (IJvonne) de Jong

Notaris & Estate planner
mr. IJ. (IJvonne) de Jong

IJvonne de Jong (1981) studeerde Management, Economie en Recht aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en daarna notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, erfrecht en nalatenschapsplanning (estate planning).

Na haar afstuderen in 2007 heeft IJvonne in de algemene praktijk gewerkt bij een groot notariskantoor in Arnhem; daar heeft zij ervaring op alle notariële disciplines opgedaan. In 2010 heeft zij zich bij een Tilburg notariskantoor gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. In 2011 heeft IJvonne de beroepsopleiding tot kandidaat-notaris cum laude afgerond. Vervolgens heeft IJvonne zich toegelegd op nalatenschapsplanning (estate planning) en heeft de opleiding Grotius Estate Planning in 2016 cum laude afgerond. Daarna heeft IJvonne nog op een niche-kantoor in Eindhoven gewerkt.

Per 1 juni 2023 is IJvonne werkzaam op onze vestiging in Sint-Michielsgestel, waar zij oud-notaris Paul Mandos opvolgt. Op 22 april 2024 is IJvonne beëdigd als notaris.

Als notaris is IJvonne lid van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie (KNB) en als estate planner van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).
Om haar kennis op peil te houden, maakt IJvonne onderdeel uit van de Commissie Huwelijkse voorwaarden van de EPN IJvonne houdt ervan om met andere deskundigen te overleggen en samen toe te werken naar een (maatwerk-) oplossing. Zij is dan ook lid van het Het Familieteam en FiDonna.
Ook vindt zij het leuk om haar kennis met anderen te delen, ze geeft dan ook met enige regelmaat lezingen en (gast)colleges.  

IJvonne loopt graag hard en woont met haar partner en twee dochters in Vught.