Vacature notarieel medewerker personen- en familierecht en erfrecht

Vrijdag 10 november 2023

Ons kantoor groeit! Daarom zijn wij op zoek naar ervaren notarieel medewerkers.

Hoffspoor Notarissen is een kantoor dat voor iedereen toegankelijk wil zijn. Wij verlenen dan ook diensten op alle notariële rechtsgebieden. Onze cliënten komen vooral uit de regio 's-Hertogenbosch, maar steeds vaker ook uit andere delen van het land.

Als notarieel medewerker personen- en familierecht bij Hoffspoor Notarissen zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat cliënten in onze familierechtpraktijk geholpen worden. Op de afdeling personen- en familierecht maken we onder andere (levens-)testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en schenkingsakten. Ook houden we ons bezig met het opstellen van verklaringen van erfrecht, het opstellen van de aangifte erfbelasting en het afwikkelen van nalatenschappen.

Wat ga je doen?

-     Het zelfstandig voorbereiden van familierecht dossiers: je maakt een dossier aan, doet de eerste onderzoeken, stelt de ontwerp-akten op en verzorgt de bijbehorende correspondentie met cliënten.

-     Je staat cliënten telefonisch te woord en maakt afspraken voor het bespreken of ondertekenen van de akten.

-     Je houdt samen met de (kandidaat)notaris zicht op zijn/haar agenda en werkvoorraad.

Wie ben jij?

-     Je bent proactief en je houdt van aanpakken. Je kunt goed zelfstandig werken.

-     Je werkt precies en georganiseerd.

-     Je vindt het leuk om contact met cliënten te hebben én met je collega's!

-     Het is fijn als je relevante werkervaring hebt op het gebied van het personen- en familierecht.

-     Je bent bij voorkeur vier dagen in de week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en uitdagende functie in een collegiaal team waarin je snel wordt opgenomen. Wij willen toegankelijk zijn voor onze cliënten, maar ook voor onze collega's. De deur staat altijd open! Je hebt veel vrijheid en je werkt zelfstandig, maar uiteraard is er ook tijd en ruimte voor een goede begeleiding. Daarnaast is er de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen op je vakgebied.

Ben jij die nieuwe collega die we zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met c.v. naar Lise Groninger, l.groninger@hoffspoor.nl.

Voor aanvullende informatie kan je ook telefonisch contact (073-5232533) met ons opnemen. Je kunt dan vragen naar Kika Ham of Lise Groninger. We vertellen je graag meer over de functie op ons prachtige kantoor met gezellige collega's.