Expositie Jeroen van Lente bij Notariskantoor Hoffspoor in Rosmalen

Vrijdag 05 januari 2024

Met het lichter worden van de dagen weer een nieuwe mooie tentoonstelling op ons kantoor van Jeroen van Lente. Van harte welkom!

 

Iedereen is een kunstenaar

Humor, liefde, verbinding en verstilling. En dat op een poлtische manier in beeld brengen, dat is wat ik graag doe. Als we samen kunnen lachen, liefhebben en delen dan wordt de wereld mooier. Open staan voor anderen en voor nieuwe ervaringen: zo kunnen we ons verbinden en leren van elkaar.

In mijn beeldende werk maak ik veel grafiek. Daarbij gebruik ik allerlei materialen (stof, houten vormen, leisteen, linoleum) om afdrukken te maken op papier. Het is veel experimenteren, durven, loslaten en verrast worden. Een spannend proces, soms duidelijk gestuurd en soms met een ongewisse uitkomst. Naast het drukken is ook schilderen met oostindisch inkt fascinerend. Het is machtig materiaal dat krachtige beelden oplevert.

Iedereen kan zich creatief uiten

In deze expositie vind je twee kleurige portretten die beide de titel Iedereen is een kunstenaar dragen. De figuren zijn samengesteld uit veel afdrukken van verschillende houten vormen, over en naast elkaar. Ik heb me laten inspireren door de filosofie van het Living Museum (in Tilburg, in Vught). Dit zijn plekken voor mensen met geleefde ervaring op het gebied van verslaving, psychiatrie of dakloosheid. Het is een atelier voor talentontwikkeling en persoonlijk herstel. Iedereen is daar welkom om zich te uiten op eigen wijze. Het Living Museum stelt: Iedereen is een kunstenaar. 

Ontwerper en schrijver

Naast mijn beeldende werk ben ik ook ontwerper (Grafisch ontwerp) en schrijf ik poлzie en korte verhalen (Waar ik woorden aan wil geven).

Openingstijden expositie

De expositie is te bezoeken tijdens kantooruren, van maandag t/m vrijdag van 9 - 17 uur. Er is een mogelijkheid voor een bezoek op dindag- of donderdagavond. Laat me weten als je daar gebruik van wilt maken. Stuur me dan een berichtje via whatsapp (06 28 15 20 30).

www.jeroenvanlente.nl