mr. S.M. (Sandra) Jacobs

Kandidaat notaris
mr.  S.M. (Sandra) Jacobs

.

Sandra Jacobs (1986) is opgegroeid in Ermelo. Zij is in 2012 afgestudeerd in de studies Nederlands Recht en Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Zij is haar notariële carrière gestart als kandidaat-notaris op de sectie personen- en familierecht bij een kantoor in Doetinchem en vervolgens aan de slag gegaan bij een kantoor in Arnhem. Na deze omzwervingen is zij in januari 2020 neergestreken bij Hoffspoor Notarissen in Rosmalen. In 2018 is zij beëdigd tot waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris.

De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het personen-en familierecht, maar inmiddels is zij ook werkzaam op de afdeling onroerend goed. In september 2021 zal zij starten met de specialisatieopleiding estateplanning aan de Grotius Academie.

Sandra houdt van aanpakken: door haar nuchtere en praktische instelling gaat zij oplossingsgericht te werk. Het contact met de cliënt vindt zij een van de leukste onderdelen van het werk. Zij levert graag maatwerk.

Sandra woont met haar vriend in Nijmegen. Zij houdt van hardlopen, het liefst voor werktijd om zo de werkdag actief te kunnen beginnen!