mr. J.R. (Jolette) van der Netten van Stigt-van Beusekom

Toegevoegd notaris
mr. J.R. (Jolette) van der Netten van Stigt-van Beusekom

Zij studeerde in 2002 cum laude af aan de Universiteit Utrecht (notarieel recht) en begon haar notariële carrière bij een groot internationaal kantoor in Rotterdam.

Na een aantal jaar met veel plezier in de Randstad te hebben gewerkt, volgde als geboren Betuwse een verhuizing naar het midden van het land en ging zij aan de slag bij Huijbregts Notarissen (destijds op de vestiging in 's-Hertogenbosch en Rosmalen). Hier kwam het juridisch advies aan de ondernemer in bredere zin aan de orde en strekte het zich mede uit over familierechtelijke zaken, alsook onroerend goed.

Bij Hoffspoor Notarissen houdt Jolette zich vooral bezig met het adviseren van ondernemers over en het oprichten van diverse rechtspersonen waaronder B.V.'s, verenigingen en stichtingen. Maar daarbij horen ook fusies/splitsingen, aandelenoverdrachten, het sluiten van aandeelhoudersovereenkomsten en certificering van ondernemings-/familievermogen. Extra uitdagend en interessant zijn deze zaken voor haar als er een internationaal karakter aan zit. Daarbij kan tevens worden gedacht aan ondernemers met buitenlands onroerend goed bezit (in het bijzonder in Spanje). Vaak is er daarbij nauw contact met tussenpersonen en/of andere adviseurs van cliënt zoals advocaten, fiscalisten en accountants.

Ook scholen zijn bij Jolette aan het goede adres, bijvoorbeeld bij een fusietraject of overdracht, mede door haar jarenlange praktische ervaring met medezeggenschap en onderwijswetgeving.

In haar vrije tijd geniet zij van het landelijke buitenleven met haar gezin en hobbydieren en leest zij graag een goed (Spaans) boek.