Welkom bij Hoffspoor Notarissen Rosmalen

Welkom op de website van Hoffspoor Notarissen. Hoffspoor Notarissen is een toegankelijk notariskantoor in Rosmalen, gemeente ’s Hertogenbosch. Ons kantoor is is een kantoor met een geschiedenis sinds 1982, toen het is opgericht, en bewaart de protocollen, akten en dossiers van oud-notarissen Wim Huijbregts en Piet Hein Peters en van de notarissen Pieter Heeringa en Yvonne Cox-Vleeshouwers.

Hoffspoor Notarissen is een toegankelijk notariskantoor dat dicht bij mensen wil staan. Er is deskundigheid op het gebied van familierecht, erfrecht, estate planning, mediation, ondernemingsrecht en onroerend goed. Wij leveren dus alle diensten in de brede notariële praktijk. De deskundigheid van onze medewerkers en juristen wordt gewaarborgd door permanente educatie.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend (ongeveer een half uur) informatief gesprek op ons kantoor. Indien u niet naar ons kantoor kunt komen, kunt u dit natuurlijk aangeven en dan komen wij graag naar u toe. U kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Ook kunt u zich aanmelden voor onze gratis digitale nieuwsbrief, die ongeveer vier keer per jaar per mail aan u kan worden toegezonden.

DOE DE TEST!
Bent u getrouwd, heeft u een geregistreerd partnerschap of woont u samen? Doe dan in 3 minuten de test om te bepalen of uw gezamenlijke afspraken nog goed passen in uw huidige levenssituatie. Ontvang na de test direct een advies met uw belangrijkste aandachtspunten. 

http://www.zozijnwenietgetrouwd.nl/doe-de-test

of kijk op de website:

http://www.zozijnwenietgetrouwd.nl/homepage


Bedankt voor uw belangstelling en tot ziens!

Laatste nieuws van uw notaris

Hoffspoor Notarissen

Hoff van Hollantlaan 5
5243 SR Rosmalen
T 073 523 25 33
E info@hoffspoor.nl

Bel me terugSocial media van Hoffspoor